ELAZIĞ / MERKEZ - Yücel İlkokulu

Ara

Okulumuzu temsilen Yakantop Bölge Turnuvasına katılan 4/K sınıfı öğrencilerimiz Bölge Birincisi oldu.Sınıf Öğretmenimiz Nevin KATAR'ı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.Turnuva süresince destek veren başta okul müdürümüz Turgay AYDIN olmak üzere idarecilerimize ve Oyun Köprüsü Koordinatör Öğretmeni İbrahim Hakkı KIZIL'a ,Rehber öğretmenimiz Bekir KAYA'ya yoğun desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü programı düzenlendi.Programı hazırlayan ve sunan Ümmühan ATİLLA Hocamıza çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma Prugramı'nı hazırlayan ve sunan Öğretmenlerimiz Ferit Varol ve Raziye Turan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Yakan top Finali 4K ile 4F arasında gerçekleşti .Son ana kadar çekişmeli geçen karşılaşmada 4-K sinifi zaman avantahı ile oyunu kazandı.Okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi ve Sınıf Öğretmeni Nevin KATAR 'ı tebrik ediyor ve kutluyoruz.

NESİLDEN NESİLE OYUN KÖPRÜSÜ

İLKOKULLARDA UYGULANABİLİR

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI

PROJESİ TURNUVALARI 4. SINIFLAR ARASINDA BAŞLADI.

Kas

Su,Hava ve Toprak insanın yaşamını devam ettirebilmesi çin en önemli üç temel elementtir.Bu nedenle 3 üç temel elementin korunması için herbir bireye çok önemli sorumluluk düşmektedir.Bu bilincin küçük yaşta verilmesi gerekmektedir.Projemizin amacı çocuklarda bu bilinci web 2.0 araçalarıylada oyunlaştırılarak kalıcı öğrenmeyi sağlamaktır.

Kas

"Gazete Yücel, Okul Gazetesi Ekim ayı sayısı çıktı"

Gazete Yücel, okulun gelişmelerini ve öğrenci başarılarını paylaşma görevini sürdürüyor ve okul topluluğuna bağlılığını her geçen sayıda daha da güçlendiriyor. Yeni sayıda, okul etkinlikleri, kültürel etkinlikler, öğrenci kulüpleri ve daha pek çok konuda ilgi çekici yazılar ve resimler bulunmaktadır.

Ekim ayı sayısında habere katkı sağlayan öğretmenlerimize gazeteye sağladıkları destekten ötürü teşekkür ederim.

H. Tuba BİLCANOĞLU- DKAB Öğretmeni [Okul Gazetesi Editörü]

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz etkinlikleri düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Eyl

"Yücel İlkokulu, Okul Gazetesi Çıktı: Bilgi, Eğlence ve Heyecan Dolu Bir Sayı Sizleri Bekliyor!"

Sevgili Yücel İlkokulu Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri,

Heyecan verici bir haberimiz var! Yücel İlkokulu Okul Gazetesi, yeni bir sayı ile karşınızda. Sizlere eğitim, öğretim ve okulumuzdaki son gelişmeler hakkında bilgi vermek için hazırladığımız bu sayıda, birçok ilginç ve öğretici içerik sizi bekliyor.

Okulumuzun başarılarından öğrenci köşesine, öğretmenlerimizin okul etkinliklerine kadar, bu sayıda okulumuzun canlılığını ve dinamizmini yakından hissedeceksiniz.

Okul gazetemiz sadece bilgi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini de sergileme fırsatı sunuyor. Öğrenci köşemizde, öğrencilerimizin kendi yazıları, şiirleri, çizimleri ve daha fazlasının yer almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu sayıyı oluştururken, okulumuzun vizyonunu ve misyonunu yansıtmaya özen gösterdik.

Okulumuzun sosyal sorumluluk projeleri ve topluma katkıları hakkında da bilgi alacak, öğrencilerimizin nasıl bir fark yarattığını göreceksiniz.

Yücel İlkokulu Okul Gazetesi olarak amacımız, okulumuzdaki herkesin bir arada olduğu, bilgi paylaşımının ve iletişimin teşvik edildiği bir platform oluşturmaktır. Sizlerden gelen geri bildirimler ve katkılar, okul gazetemizin daha da gelişmesine yardımcı olacaktır.

Bu sayının tadını çıkarın, okulumuzun dinamik atmosferini daha yakından tanıyın ve gelecekteki sayılarımız için bize ilham verin. Hep birlikte, Yücel İlkokulu'nun büyük ailesini daha da güçlü ve bir arada tutmaya devam edelim.

İyi okumalar!

Saygılarımla,