ELAZIĞ / MERKEZ - Yücel İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda ''Minik Eller Büyük Hayaller '' Sergisi açıldı.Kültürel Mürasımıza ait eserler ve el sanatları ile destek olan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Ayrıca Serginin Organizesinde Koordinatör olarak görev yapan Müdür Yardımcımız Esin Kaya ve Sınıf Öğretmenimiz İbrahim Hakkı KIZIL'a da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel Çocuk Oyunları Çuval Yarışı'ında okulumuzu temsilen 2-B sınıfı katıldı.Yoğun çalışmalar karşılığını buldu.Sınıf öğretmeni Ethem Sarıkaya ve öğrencilerini Bölge Şapiyonluğunu kazanmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlendi.

Mrt

Elazığ Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanları tarafından okulumuzda suyun canlılar için önemi hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Su tasarrufunun gerekliliği konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Yücel İlkokulu, deprem ve afet konularındaki bilinçlendirme çalışmalarını güçlendirmek amacıyla ÇEDES Projesi kapsamında Danışman Öğretmen H. Tuba BİLCANOĞLU, Sınıf Öğretmeni Serap DEMİROL ve öğrenciler ile Elazığ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. AFAD Şube Müdürü Enver Özcan ve AFAD uzmanları Hikmet Bey, Süleyman Bey ve Aybüke Hanım arasında gerçekleşen bu önemli buluşma, afetlere karşı toplumsal hazırlık ve bilinç konularında işbirliği imkanları sunma amacını taşıdığı için çok güzel, etkili ve bilgi dolu bir ziyaret gerçekleşti. Başta AFAD Şube Müdürü Enver ÖZCAN'a,, AFAD Uzmanı Hikmet Bey, Süleyman Bey ve Aybüke Hanıma desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI OYUN KÖPRÜSÜ PROJESİ Çuval yarışı turnuvası okulumuzda düzenlendi.2 . Sınıflar arasında düzenlenen turnuvada 2-B sınıfı turnuvayı kazanarak okulumuzu bölge turnuvasında temsil edecek takım oldu. 2-B sınıfı öğretmeni Etem SARIKAYA'yı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.Bölge turnuvasındaBaşarılar diliyoruz

Mrt

Okulumuzda Sivil savunma kapsamında yangın tatbikatı yapıldı.Tatbikat sırasında herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı.Öğrencilerin afetlere karşı bilinçlenmesi açısından son derece başarılı bir tatbikat oldu.Elazığ Belediyesi itifaiyesi personeline katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Robert Koleji sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarı yıl tatilinin ikinci haftasında okulumuz 4.sinif öğrencilerine oyunlarla matematik Kursu verdi. Öğrenciler sabah 09.00'dan 15.00 'e kadar okulda hem matematik dersi hem de oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler. Robert Kolejine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.Robert koleji öğretmen ve idaresilerinin okulumuza gelmesine emeği geçen Meltem YILMAZ hocamıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

Tree and Life ( Ağaç ve Yaşam) adlı eTwininng Projesi Okulumuzda 2/G Sınıfı Öğretmeni İbrahim Hakkı KIZIL tarafından yürütülecektir.Romanya'dan iki öğretmenin katıldığı Projede 12 öğretmen yer almaktadır.Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ock

Sevgili  Yücel Okul Ailesi, Yeni bir yıla umut dolu bir başlangıç yaparken ,sizlere "Gazete Yücel Ocak Sayısı "ile merhaba diyoruz. Okulumuzda gerçekleşen etkinliklerden güzel anıları sizlerle paylaşmak istedik. Keyifli okumalar dileriz. [ Editör: H. Tuba BİLCANOĞLU]

Ock

Yumurta taşıma yarışması birincisi 1/H sınıfı oldu . Bölgede okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimizi ve Sınıf öğretmenleri ÖZEN AYHAN'ı tebrik ederiz.

Ara

Sevgili Yücel ailesi, 2023 yılının sonlarına yaklaşırken, Gazete Yücel olarak sizlere yepyeni bir Kasım-Aralık sayısıyla merhaba diyoruz! Okulumuzdan haberler ve  etkinliklerden tutunda ögrenci başarılarına kadar pek çok konuyu kapsayan bu sayımızı keyifle okuyacağınıza inanıyoruz.

H. Tuba BİLCANOĞLU [Editör]

Ara

Okulumuzu temsilen Yakantop Bölge Turnuvasına katılan 4/K sınıfı öğrencilerimiz Bölge Birincisi oldu.Sınıf Öğretmenimiz Nevin KATAR'ı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.Turnuva süresince destek veren başta okul müdürümüz Turgay AYDIN olmak üzere idarecilerimize ve Oyun Köprüsü Koordinatör Öğretmeni İbrahim Hakkı KIZIL'a ,Rehber öğretmenimiz Bekir KAYA'ya yoğun desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.