ELAZIĞ / MERKEZ - Yücel İlkokulu

Yücel İlkokulu

Rüstempaşa Mahallesi Şeyh Şamil Bulvarı No54 Merkez/Elazığ 23100
Vizyon
Eğitimde kalitenin oluşturulması için, teknolojinin eğitimdeki önemini kavrayan, öğretmen, öğrenci ve velinin, sürekli gelişme ve öğrenmede birbirlerine yardımcı olmalarını esas alan, huzur ve güven ortamının oluşturulması için, bireylerin birbirine saygı göstermesi gerekliğine inanan, öğrencilere yardımcı olunarak karşılaşacakları problemleri çözebilecek beceriler kazandırılması vizyonumuzun temelidir.
Misyon
Karşılıklı olarak saygı ve güvene dayanan bir eğitim ortamı sağlamak, bilgili , becerikli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek, farklı becerilerini ortaya çıkarmak, geliştirmek ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak, ülke değerlerine sahip çıkan, demokratik yaşamın karar verme gücüne sahip bireyler yetiştirmek misyonumuzdur.
08:30/14.10
DOĞAL GAZ